Kul jakna koja će ovog proleća zameniti blejzer: Ovo je komad koji će imati svaka zaljubljenica u modu! (FOTO) - Studio MD 1
499716
post-template-default,single,single-post,postid-499716,single-format-standard,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-studio md1,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Kul jakna koja će ovog proleća zameniti blejzer: Ovo je komad koji će imati svaka zaljubljenica u modu! (FOTO)

Polako, ali sigurno, približavamo se danima kada ćemo tople kapute zameniti trendi jaknama.

Iako je ispred nas još nekoliko hladnih nedelja tokom kojih će vuneni kaputi i puf jakne još uvek biti naši favoriti, prve kolekcije za prolećnu  sezonu podstakle su nas na razmišljanje o prolećnoj garderobi u kojoj će jakne igrati važnu ulogu. Iako se dani kada ćemo preko omiljene majice ili ženstvene bluze prebaciti samo laganu jaknu čine daleko, prvi trendi modeli već su stigli i izgledaju odlično.

 

Među prvim prolećnim jaknama očekivano su se istakli baloner, blejzer i bajkerska kožna jakna. Ipak, iznad svih njih, kao najpopularnija jakna za nadolazeće prolećne dane istakla se se shacket jakna.

 

 

Između košulje i jakneshacket jakna će preuzeti ulogu savršene ležerne jakne za prve tople dane i postati jedan od najboljih trendi dodataka kombinacijama na prelazu sezona. Njihov kroj inspirisan je izgledom klasične košulje, dok odabir materijala kao što su trapersamt tanka veštačka koža dolazi iz sveta omiljenih prolećnih jakni. Spojeni zajedno, oni stvaraju model krojen po meri ležernog izgleda s trendi pomakom koji ćemo birati i ovog proleća.

 

Popularne trendseterke već su otkrile čar shacket modela i dodale ih svojim svakodnevnim kombinacija ležernog karaktera i s trendi pomakom. U spoju s farmericama i jendostavnom majicom ili ležernim pantalonama i pletivom, trenerkom ili haljinom u njenom najudobnijem izdanju, shacket jakna uvek izgleda odlično što je čini odličnim početkom svake prolećne garderobe i najboljim završetkom svake kombinacije.

 

 

izvor:stil.kurir.rs